چجوری استرسمو کنترل کنم؟

سلام

تا کمی استرس و اضطراب میگیرم غریزه جنسیم زیاد میشه و من تمایل پیدا میکنم به خودارضایی

الان مدتیه که بخاطر کرونا خونه نشینم هیچ استرسی ندارم تونستم ۵۰ روزه ترک کنم ولی از الان میترسم از استرسی ک موقع امتحانا و ...به سراغم میاد میترسم دوباره شروع کنم

چیکار کنم ارادم قوی بمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
یکی از دلایل خودارضایی بالابودن استرس در افراد است همانطور که خودتان هم اشاره کردید باکنترل استرس میتوان خودارضایی راهم کنترل کرد
خوشبختانه شما خودتان را آزموده اید وموفق شدید ۲ماه استرسی نداشته باشید پس استرس قابل کنترل است
اگر استرستان مربوط به امتحانات است که میتوانید با برنامه ریزی درسی کنترلش کنید
اگر بتوانید طبق برنامه خودتان را برای امتحانات اماده کنید و مهمتر از آن انتظارتان را از خودتان معقول کنید یعنی درحدخودتان انتظار داشته باشید درامتحان موفق خواهید شد
برای به دست آوردن نمره کامل درس نخوانید باخود بگویید مهم تلاش من است که انجام دادم
کسی که نمره کامل می آورد باکسی که نمره قبولی می اورد هردو قبول هستند فقط تلاشهایشان و گاهی استعدادشان متفاوت بوده است
موفق باشید