چرا باردار نمیشم

سلام من ۴ماه اقدام ب بارداری کردم ولی نشدم خودم ۲۲ سالمه شوهرم۳۳.چیکارکنم زود باردار بشم ما بچه خیلی دوس داریم میشه لطفا یه قرصی معرفی کنید بخورم؟

زمان تخمک گذاری بگید .ماه پیش ۹پریود شدم ولی هرماه یعنی فقط بعضی وقتا هرماه دوروز جلو میندازم برا همین سیکل مشخص نیست

 فکر کنم ۲۸روزه باشه .لطفا کمکم کنید یعنی مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم سن شما هنوز پایینه بنابراین تا یکسال فرصت برای اقدام دارید پس نگران نباشید
هم شما و هم همسرتون از کپسول های مولتی ویتامین و ویتامین E میتونید استفاده کنید
مصرف قرص اسید فولیک رو هم بطور روزانه شروع کنید
برای تعیین محدوده تخمک گذاری میتونید از کیت‌های تخمک گذاری استفاده کنید