سلام. یک هفته پیش بی‌بی چک گذاشتم و خط کمرنگ افتاد دومرتبه دیگه از بی‌بی چک استفاده کردم. بار آخر خطش کاملا پررنگ بود

 موعد پریودم امروز بوده که نشدم اگر بارداری ام مثبت باشه با حساب خودم امروز چهارمین روز از هفته چهارم بارداری ‌ام میشه. الان نمیدونم آیا نیاز به رفتن به آزمایشگاه و پیش پزشک رفتن هست یا نه؟

از ده روز پیش درد و حساسیت سینه داشتم و الان هم زیر دلم احساس سنگینی دارم و اگر زیاد بنشینم درد خفیفی ایجاد میشه.

خودم فکر میکنم بهتره صبر کنم تا دو هفته دیگه برم دکتر. فعلا قرص آهن و اسیدفولیک و ویتامین ای مصرف میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام همه قرص ها را قطع کنید و فقط از قرص اسید فولیک یک میلی گرمی استفاده کنید و ۳ هفته دیگر به پزشک مراجعه نمایید موفق باشید