سلام خسته ناشید

سونو و آزمایشات زیادی انجام دادم. دکترم میگه مشکلی نداری. دارو مصرف میکنم خوب میشم. دوباره بازم شروع میشه. کمردرد دارم وشکمم هم درد میکنه.موقع نزدیکی احساس سوزش ودرد دارم.واقعا دیگه خسته شدم از این اوضاع.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم لازمه نتایج آزمایشات و سونوگرافی شما مورد بررسی قرار بگیره و معاینه بشید تا بتونم نظر خودم رو بگم
از راه دور و‌با چند خط توضیح ابتدایی امکان تشخیص و نظردهی وجود نداره