شیر خشک پیتی برای وزن گیری مناسبه؟

سلام پسرم تازه وارد ۳ ماهگی شده وزنش ۵۵۰۰ هست قبلا شیر خشک ببلاک استفاده میکرد اما ب دلیل آلرژی دکتر بهش پپتی و پپتی جونیور داده میترسم دیگه وزن خوب نگیره شیر خودمم کم میخوره و این شیر خشک رو هم دوست نداره

سوالم‌ اینه ک آیا این شیر هم تو وزن گیری تاثیری داره؟ آخه شنیدم خیلی کم باعث وزن گیری میشه

ممنون میشم جوابم رو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز پزشک باتوجه به شرایط کودک شما، شیرخشک مناسب را برای کودک تجویز می کند. سعی کنید شیر خودتان هم بیشتر دهید هرچه کودک سینه را بیشتر بمکد تولید و ترشح شیر هم بیشتر می شود.