آزمایشم کم کاری تیروئید نشون داده

سلام برا اولین بار ازمایشم کم کاری تیروئید نشون داد tsh=6.64.

بعد مصرف یک دوم قرص به مدت دو هفته شد ۱.۹۱ .

به مدت دو ماه هم یک چهارم قرص رو مصرف کردم و دیگه ادامه ندادم .حالا بعد یک ماه پس از قطع مصرف ازمایش دادم شده ۱۰.۶.

البته من روزه داری هم کردم و قبل ازمایش چند روزی شرایط پر استرس و ناراحتی داشتم .تاثیری تو نتیجه داره ؟ و اینکه قرص رو ادامه بدم یا تکرار ازمایش برم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
خیر تاثیری تو نتیجه نداره
افرادی که کم کاری تیروئید دارند حتی بعد از نرمال شدن ممکنه تا سالها نیاز باشه دارو مصرف کنند
به فوق تخصص غدد مراجعه کنید