ایا مصرف قرص ترامادول بر روی پریود تاثیر داره؟

سلام من سه سال سه ماهه ازدواج كردم .سال اول زندگيمون اقدام به بچه دار شدن كرديم و تا  الان جلوگيري نداشتم.

 از روزي ازدواج كردم عادت ماهانيم خراب شد.دوماه به بعد پريود ميشدم ولي هنوز حامله نشدم . خيلي دكتر رفتم گفتند تخمدانت ضعيفه و همسرم اسپرمش ضعيف بود داروهم مصرف ميكرديم ولي جواب نگرفتم .سال سوم زندگيمون دكتر لاپارسكوپي كرد منو.  سه ماه دارو داد بهم .پريودم ماه به ماه مياومدند تا پنج ماه اما ماه شيشم روز ده پريودم شبش ميخواستم خودكشي كنم.

يه بسته قرص ترامادول خوردم روز بيستم پريودم معدم خيلي به درد مياومد حالت تهوع داشتم بي حوصلگي و خستگي شكمم سفت ميشه .الان دوروز هست موقع پريودم گذشته.

  ابا بنظرتون از قرصهاست ك پريودم عقب افتاده ؟يا شايد عامل باشم ؟تست دادم منفي بوده

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بنظر میرسه دچار اختلال در قاعدگی هستید که باید آزمایشات کامل هورمونی انجام بشه دلیل انجام لاپاروسکوپی هم مشخص نشده!
تنش های روحی هم عاملیست برای بی‌نظمی در قاعدگی