ابا آی یو دی باعث ناباروری دائم و بهم ریختگی پریود میشه؟

سلام خسته نباشید

24سالمه و 6 ماهه اقدام به بارداری واسه بچه دوم کردم. که نشد قبلش ای یو دی داشتم.و وقتی اقدام کردم پریودام 2ماهه  قاطی شده

دی و بهمن 22

اسفند23 فروردین 31 اردیبهشت 26

تخمک گزاریم  نمیدونم کیه؟و اینکه به نظرتون معاینه ی حضوری پزشک لازمه؟

امکانش هست بخاطر روش جلو گیریم باشه که حامله نمیشم؟ و اینکه میخوام 2ماه قرص تری فازیک بخورم مشکلی پیش نمیاد؟

خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مصرف قرص تری فاز یک با توجه به شرح حال شما توصیه نمی شود زیرا قصد بارداری دارید پریود شما طبیعی است از شب ۱۲ سیکل قاعدگی تا ۲۲ یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.