سلام وقت بخیر..من خانوم مجرد هستم20سالمه سه ماه رابطم با اقایی که خیلی دوستش دارم تموم شده. قصدمون ازدواج بود بعد اون دیگه مثه قبل نیستم همش رویا پردازی خیال بافی میکنم. همش منتظرم برگرده .دانشگاه نمیتونم برم اصلا تمرکز ندارم.

 خانواده گیرن همش میگن ازدواج کن.منم  نمیتونم خب هرکی هم از راه میرسه میگه اگه دوست داشت تاالان میومد .همش میکوبن سرم خودتو بدبخت کردی. دیگه کلا از خودم تاامید شدم به هیچی نمیتونم فک کنم همش بفکر مردنم از اشناهامون گفتن میتونی بری هیپنوتیزم کنی فراموشش کنی اصلا همچین کاری میشه کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
میدانم روزهای سختی را میگذرانید بسیاری از روابط عاشقانه با شکست مواجه می‌شوند و این به آن معنی نیست که دیگر عشقی وجود نخواهد داشت. اینکه یاد بگیرید چطور کسی که خیلی دوست داشته‌اید را فراموش کنید کار بسیار سختی است و نیازمند گذشت زمان است
اینکه نمیتوانید فراموشش کنید طبیعی است به هرحال روزهای خوبی باهم داشته اید ولی واقعیت اینست که عمر این رابطه به پایان رسیده است
باید نگاهتان را به این رابطه تغییر دهیدفراموش کردن به این معنی نیست که دیگر نمی‌توانید آن فرد را دوست داشته باشید. فقط به این معنی است که عشق شما به او تغییر کرده است دیگر به چشم شریک زندگی به او نگاه نمیکنید بلکه به عنوان فردی که در گذشته در زندگی شما بوده و بنا به دلایلی که میدانید این رابطه تمام شده است
گفتید درحال رویاپردازی هستیدهمه ما دوست داریم در دنیای افسانه ای زندگی کنیم که در آن همه چیز دقیقاً طبق برنامه‌مان پیش می‌رود و هیچ سختی و مشکلی وجود ندارد، اما زندگی واقعی اینطور نیست. افراد زیادی هستد که قبل از این که با یک فرد خاص بمانند، در طول زندگی‌شان با آدم‌های زیادی رابطه عاشقانه برقرار می‌کنند.
دوست عزیز با هیپنوتیزم نمیتوانید این رابطه را فراموش کنید شما باید به خودباوری برسید به خودتان زمان بدهید واز نو شروع کنید شماخیلی جوان هستید و فرصت بسیار دارید فقط یادتان باشد برای فراموش کردن این فرد زود وارد رابطه دیگر نشوید
بهتر است در این مسیر از مشاور کمک بگیرید
موفق باشید