درمان فوبیای تاناتا یا ترس از مزگ

سلام وقت بخیر متاسفانه مشکلی که ازش شدید رنج میبرم ترس از مرگ هستش.

 در رابطه با تاناتا فوبیا مطالعه داشتم تمام علائم رو ندارم .درسن۱۲سالگی حین بازی یه اتفاق ناگواری برام افتاد که منجر به عمل جراحی شد .

از بعد از اون از مسافرت و یا هر فعالیتی که حس خطر داشته باشه پرهیز میکنم. مثلا از وسایل خطرناک پارک یا شهربازی..

 الان خیلی بهتر شدم اما همچنان خفیف با من هست  .نه اینکه سفر نرم اما فکر تصادف قبل از سفر آشفتم می‌کنه .

 جدای از درمان دارویی و مراجعه به متخصص  راهی برای مقابله با این ترس و حس ناخوشایند هست؟ خودم تنهایی تا اینجا از پسش بر اومدم فقط می‌خوام از بین ببرمش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما دچار فوبیای مرگ نیستید علائم شما بیشتر شبیه بهPTSDیا اختلال پس از سانحه است
در درمان اختلال پس از سانحه حتما نیاز به درمانگر است و شما نمیتوانید به تنهایی با آن مقابله کنید چراکه باید فردی شما را مورد ارزیابی قراردهد درجه و شدت این ترس ها بررسی شود و درمان آغاز شود
شما به راحتی میتوانید باکمک گرفتن از درمانگر به این ترس غلبه کنید توصیه میکنم حتما کمک بگیرید چراکه تنهایی با این ترس مقابله کردن شمارا آزرده و خسته خواهد کرد
با آرزوی بهترین ها