سلام و خسته نباشید،پسر من تو تولدش دور سرش ۳۶ بوده ۳،۲۵۰هم و زنش بود.دوماهگی بردمش بهداشت گفتن ۶ کیلو و نیم وزنش هست ولی دور سرشو نگفتن ،گفتن ۲۰ روز دیگه بیارش ، خودم که اومدم خونه با متر اندازه گرفتم دیدم ۴۰،و نیمه دور سرش، به نظر شما مشکل داره ؟ جواب بدین خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، بررسی رشد دور سر نیاز به مراجعه حضوری به متخصص اطفال دارد.