آیا پیش آب باعث بارداری میشه؟

سلام  خانوم دکتر من چند شب پیش  با نامزدم رابطه داشتم بدون دخول  و باکره هستم.   ولی سر کلاهش خیس بود . بعد رابطه پاشونو موقع ارضاشدن کنار کشیدن سوال من اینه ایا اون پیش اب باعث بارداری میشه یا نه؟ تاکید میکنم سرپا بودیم
اخه من شنیده بودم پیش اب باعث بارداری میشه من تا بحال تجربه ای نداشتم  و بعد دوساعت‌ب ۲۴ مونده بود من قرص اوژانسی مصرف کردم الان دو روزه نصفی هست هیچ علائمی ندارم نه لکبینی نه چیزه دیگه ای . هیچی تو اینترنت خونده بودم بعد مصرف قرص علائمی هست ک من هیچکدوم از علائم‌ رو ندارم خیلی نگرانم کرده لطفا جواب بدید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمال آن ضعیف است موفق باشید