کم اشتهایی کودک دو ساله

با سلام

کودکم چند روزه که کم اشتها شده .اصلا هم بد غذا نیست قبلا خودش غذاشو می‌خورد ولی الان نمیخوره و با چقدر بازی میخوره فکر کنم کمی یبوست هم داره چون بعصی وقت ها میگه که پام میسوزه ببخشید تو این وضعیت کرونا میترسم برم دکتر.

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
گاهی این حالات بی اشتهایی ممکن است مقطعی به وجود آید و سپس برطرف شود. به اجبار و با اصرار غذا ندهید. این مواقع غذایی که دوست دارد را مقوی آماده کنید و اجازه دهید خودش غذا بخورد. در ظروف خوش رنگ و محرک مثل قرمز آماده و تزیین کودکانه کنید. برای برطرف شدن یبوست مایعات بیشتر بنوشد و مواد غذایی پرفیبر در برنامه غذایی باشد مثل روغن زیتون، آلو ، سبزیجات و...