کم شدن حرکات جنین در هفته های ۲۱ و ۲۲

سلام خسته نباشید من الان هفته ۲۳ بارداری هستم. از هفته ۱۶ یا ۱۷ حرکات جنینم رو کاملا واضح  و قوی حس می کردم اما از هفته بیست به بعد بخصوص توی هفته های ۲۱ و ۲۲ حرکاتش کم شده  و مثل قبل قوق و محکم و زیاد نیست نگرانم نکنه چیزی شده . نمی گم حرکت نمی کنه چرا حرکت داره ولی مثل قبل زیاد و قوی نیست قبلا از روی شکمم کاملا واضح و قشنگ دیده میشد شکمم موج برمی داشت و بالا پایین میشد ولی الان دیگه اونطوری نیست تکون هم که میخوره زیاد از روی شکم دیده نمیشه. نگرانم براش. و اینکه الان در شرایط فعلی چقدر باید اب مصرف کنم؟

 چون نگران کم شدن مایع دور جنین هم هستم چون جایی خوندممکنه کم شدن حرکاتش برا خاطر کم شدن اب دورش باشه. لطفا راهنمایی کنید من اخه زیاد میل به اب خوردن ندارم و بیشتر اخرشب تشنمه که اون موقع هم یک لیوان اب میخورم ولی در طول روز هم دو استکان چای و میوه های ابداری مثل خربزه میخورم. نمی دونم اب موجود توی شیر هم چون حالت مایع داره حساب میشه یا نه ولی اونم هست. غذاهای ابکی یا اب توی خورشت هم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید  با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است و تا پایان هفته ۲۴ بارداری برای احساس حرکات جنین خود زمان دارید موفق باشید