از دست دختر ۴ سالم خسته شدم

دخترم همش داد میزنه ۴ سالشه تقریبا. هیچ جا نمیتونم برم هر جا برم مسخره میکنن از بس داد میزنه و همش میگه نکن نکن یا نه نه یا اِ اِ

 یا نگو نگو

دکتر بردم مشکلی جسمی نداره تو شهرستانم روانشناس کودک خوب نیست

نمیدونم چیکار کنم بخدا از خجالت دارم میمیرم همه جا جلب توجه میکنه

به شدت داد میزنه اصلا سازگار نیست هر چی بگیم مخالفت میکنه بگم بیا داد میزنه میگه نمیام

بگم نگو میگه میگم بگم بگو میگه نمیگم

من از وقتی این خودشو شناخت تا حالا تو خونه قرنطینه ام خسته شدم از دستش

انقد جایزه میگیرم براش محبت میکنم دعوا میکنم اصلا فایده نداده

اصلا این چند سال آخر زندگیم خیلی غیر قابل تحمله بعضی وقتا دلم میخواد خفه اش کنم

وقتی میخوابه مغزم  آرامش میگیره جوری که اصلا دوست ندارم صداشو بشنوم از بس تو خونه ام و فقط صدای دادشو میشنوم احساس میکنم مغزم لبریز شده نمیدونم چیکار کنم در مونده شدم همه میگن این چه بچه ای داری همش چرا اینجوریه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود
روزگاری خوش براتون آرزومندم
با توجه به گزارشی که دادید به نظر میرسه کودک شما لجباز هست و سعی داره با این روشها به خواستش برسه اما اینکه خواستش چه هست ممکنه موارد زیادی باشه، مثلا شاید دوست داره مستقل باشه و خودش کارهاشو انجام بده، یا شاید دوست نداره در جایی باشه که شما بردید یا شاید دوست داره چیزی براش بخرید یا حتی دوست داره توجه شما رو جلب کنه و......
اما چرا بچه ها اینطور میشن؟ بچه ها تقریبا از 2 سالگی تلاش میکنن که به صورت مستقل کارهاشونو انجام بدن مثلا خودشون غذاشونو بخورن، بازی که خودشون دوست دارن انجام بدن با روش خودشون، جاهایی که خودشون دوست دارن برن و... حالا هرچقدر ما به بچه ها کمتر اجازه بدیم کاراشونو بکنن معمولا یا لجباز میشن یا خجالتی
از طرفی بچه ها تو سن 4 سالگی خیلی خودشونو درنظر میگیرن و تلاش میکنن از هر طریقی به خواستشون برسن! یکی از این راه ها داد زدن و گریه کردنه و کافیه تجربه کنن که این راه جواب میده تا باعث بشه این کارو تکرار کنن.
معمولا گفتن بکن نکن و دعوا و خریدن جایزه خیلی کمک کننده نیست.
بهترین راه اینه که شما و همسرتون یا با یک متخصص روانشناس کودک، قدم به قدم جلو برید که این مشکل رفع بشه و چندین جلسه لازمه.
یا چند کتاب تربیت فرزند، به ویژه فرزند لجباز بخرید و قدم به قدم باهاش جلو برید (توجه کنید که نویسنده کتاب حتما روانشناس باشه نه از رشته های دیگه)
امیدوارم موفق باشید