سلام خسته نباشید

من تازه عروسی کردم 5 ماه شده بعدش پدرم کرونا گرفت و با هزاران التماس به خدا و معجزه از خدا  خدا پدرم رو شفا داد چون شیمیایی زمان جنگ هستن خیلی حالشون بد بود

الان از اون موقع به بعد همش ترس مرگ عزیزانم رو دارم به خصوص پدرم و مادرم هر روز گریه میکنم اصلا مثل اول شاد نیستم حرفم رو نمیتونم به کسی بزنم همسرم هم محبت و احساسات نداره که ازم بپرسه چرا حالم بده ولی تا به حال جلوی همسرم گریه نکردم

ولی این افکار مرگ ولم نمیکنه مخصوصا چند روز پیش خواب مردن شون هم دیدم نابود شدم بخدا😭

تازه هم باردار هستم کلا افسرده شدم همش میخوام پیش پدر و مادرم باشم یه وقت چیزیش نشه

کمکم کنید که چیکار کنم تا رواانم آروم باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود
روزگاری خوش براتون آرزومندم
از اینکه پدرتون سلامتیشونو پیدا کردن خوشحالم و از اینکه شما دچار این مشکل شدید متاسفم.
​​با توجه به موضوعی که مطرح کردید ظاهرا شما دچار اضطراب شدید و ظاهرا مسئله بارداری هم باعث شده این مسئله شدت پیدا کنه.
بسیار توصیه میکنم که اول به یک روانپزشک برای گرفتن دارو مراجعه کنید چون لازم هست که در این ایام بارداری اضطراب شما به حداقل برسه تا شما و فرزندتون در سلامتی بیشتری به سر ببرید.
در قدم بعدی نیاز هست بررسی بشه که این نگرانی شما ریشه از چه چیزی داره و شما نسبت به مرگ چه نگاهی دارید و همچنین ترس اصلی شما چیه. پس نیاز هست که حتما به روانشناس مراجعه کنید تا این مشکل به شکل صحیحش برطرف بشه.
موفق باشید