آیا همسرم زگیل تناسلی دارد ؟

سلام خسته نباشید.من دوساله ازدواج کردم تازگیا داشتم در مورد زگیل تناسلی ميخوندم تو اینترنت نگران شدم.متوجه شدم که : (زیر بدنه آلت همسرم نزدیک به قسمت بیضه) نقطه های برجسته ریز و سفید مثل جوش داره که زیر پوستی و برجسته هستن .میشه گفت زیادن.وقتی پرسیدم گفت از وقتی به سن بلوغ رسیده اونارو داره.ممکنه اون نقطه ها زگیل باشن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام، علایمی که شما گفتید بیشتر به مرواریدهای تناسلی شبیه هست، که بی خطر هست و از جنبه زیبایی میتوان لیزر کرد. زگیل های تناسلی سفید رنگ نیستند و گوشتی یا تیره رنگ هستند.
برای تشخیص دقیقتر همسرتون به اورولوژی مراجعه کنند.