زیاد بودن آب دور جنین

سلام خسته نباشید من تو هفته۲۸ بارداری هستم دیروز سونو دادم گفت اب دور جنین۲۰ هست که حداکثره،دکترم قرص اندومتاسین داده هر هشت ساعت بخورم،من کلا از اول زیاد آب میخوردم الان نمیتونم کم بخورم،ازمایش قند هفته پبش دادم که قندمم پایین بود،بنظرتون من چیکار کنم بچم طوری نشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر مایع اطراف جنین بیش از 22 میلی متر باشد غیرعادی است . مایع اطراف جنین شما حداکثر نرمال است . نیازی به ایندومتاسین نیست وپس از 30 هفته نیز نباید مصرف شود زیرا باعث مشکلات قلبی جنین می شود .

شایعترین علت هیدرامنیوس ایدیوپاتیک است .یعنی علتی برای ان پیدا نخواهد شد .و در بین علل قابل تشخیص ان ، شایعترین علت انومالی جنینی است .بنابراین اگر یک ماه بعد اب اطراف جنین زیاد بود ، باید سونوگرافی انومالی را تکرار کنید .