خارش واژن قابل درمانه؟

سلام وقتتون بخیر

یه مدت از ژل شستشوی بهداشتی استفاده میکردم خعلی زیاد.بعد مارک ژلمو عوض کردم و از اونموقع خیلی خارش ناحیه واژنم دارم بحدی بعضی وقتا ناخواسته میخارونم و خون میبینم.چیکار باید کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام، بعضی از عفونتهای واژینال و پرینه باعث خارش موضعی محل ابتلا میشوند که باید بعد از معاینه بر حسب نوع عفونت، درمان اختصاصی آن را انتخاب کرد. شایعترین علل خارش واژینال  کاندیدازیس ( قارچ تناسلی ) و تریکومونازیس هستند. معمولا درمان تریکومونا برای هم خانم و هم همسر همزمان تجویز میشه که هر دو درمان بشوند و شانس عود بیماری را نداشته باشد