میتونم سزارین انجام بدم؟

سلام.۲۴ سالمه.۷ سال پیش زایمان سزارین اجباری داشتم بچم نچرخیده بود.الان اگه بخوام دوباره حامله بشم زایمانم طبیعیه یا سزارین تروووخدا میشه جواب بدید ممنون میشم.آخه من میترسم از طبیعی میخوام بدونم اگه بخوام میتونم سزارین کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما چون سزارین قبلی هستید، اینبار هم سزارین  میشوید، کسانی وی بک( زایمان طبیعی بعد از سزارین) میشوند که خود مادر رضایت به سزارین ندهد وگرنه روتین نوع زایمان شما انجام سزارین تکراریه.