هماتوم بزرگ در هفته 7 بارداری

سلام من هفته ۷ بارداری رفتم سونو دکتر گفتقلب تشکیل شده وضعیت جنین خوبه اما یه لخته خون پشت جنینه هفته ۸ افتادم به خونریزی یکدفعه ایه زیاد شفاف وقرمز و رقیق به بیمارستان مراجعه کردم که بعد از سونو گفتند هماتوم ۴۹در ۳۶ پشت جفته و روزی دوتا امپول پروژسترون۵۰ و دوتا شیاف پروژسترون۴۰۰ همون روز خونریزیم بند اومد الان استراحت مطلق هستم در خانه دکتر گفته سه روز دیگه برم سونو.هماتوم من خیلی بزرگه من قبلا هم بارداری پوچ و خارج از رحم داشتم دکتر بخاطر همین دو دوز امپول ای وی ای جی تزریق کرد.الان میخام بدونم با اینکه هماتوم بزرگه امیدی هست که جذب بشهو بچه رو سقط نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با توجه به سابقه بد باروری و هماتوم 5 سانتی احتمال حاملگی موفق زیاد نیست . شما تهدید به سقط هستید و 50 درصد موارد تهدید به سقط ، سقط خواهند شد . برای کاهش احتمال سقط استراحت بیشتری داشته باشید ، از تماس جنسی خودداری کنید و پروزسترون را با دستور پزشک خود مصرف کنید .