سلام خسته نباشین، من الان دوساله باعفونت درگیرم خیلی دکتر رفتم خیلی دارومصرف کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم یه بار فریز هم کردم ولی اونم جواب نداده الان ۵ ماهه باردارم میگن احتمال سقط جنین است از ماما هم پرسیدم گفتن چیز خاصی نیست مشکلی پیش نمیاد میشه کمکم کنید راهنمایی کنید میترسم ،راه حلی وجود داره واسه خوب شدنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم نوع عفونت باید تشخیص داده بشه اگر بعد از معاینه گفتن مساله ای نیست پس نگران نباشید