سلام من خانومی 22 ساله هستم یک سال عروسی کردم و از روش جلو گیری طبیعی استفاده میکنم اما چون قصد نداریم تا یک سال بچه دار بشیم میخواهم این یک سال دیگه هم از قرص جلوگیری استفاده کنم . میخواستم بدونم گفته ها درسته که اگه استفاده کنم بدش باردار شدنم زیاد طول میکشه یا نازایی میشم.

و سوال دومم در مورد قلیون هست اگه بکشم مثلا ماهی یک بار برام نازایی داره و یا همسرم البته ایشون زیاد میکشن

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مصرف قلیان، سیگار و الکل برای خانم و آقا ضرر داره و میتونه روی میفیت تخمک و‌اسپرمها تأثیر منفی بذاره
حداقل سه ماه قبل از اقدام باید قطع بشه
میتونید با مشاوره صحیح تا یکسال آینده از قرص جلوگیری بدون نگرانی استفاده کنید