سلام من یک مدت دارو می‌خوردم تقریبا پارسال تا فروردین متفورمین و چندتا داروی دیگه می‌خوردم برای تقویت تنبلی تخمدان و منظم شدن پریودی ولی متاسفانه تنبلی تخمدان م اوکی نشد

خسته شدم رفتم سراغ دارو گیاهی اونم یک مدت کوتاه خوردم .... تقریبا تابستان سال ۹۸. ...

تو مهر ۹۸ خوب بودم تا این که از اسفند پریود نشدم تا الان که ۲۰ اردیبهشت هست ...

دو هفته پیش رفتم دکتر آمپول داد که پریود شم ولی متاسفانه هنوز نشدم ... و فقط درد دارم ... درد زیر شکم ... کمر ... پاها .. گاهی نوکه سینه هام بزرگ میشه و درد می‌کنه ؟ ...

ممکن نشم ؟

طبیعی این مسائل ؟

راه در مان من چیه ؟

چه مدت زمان می‌بره ؟

من میتونم سال دیگه باردار بشم ؟

همیشه ورزش میکردم الان جدی تر ورزش میکنم و تلاش میکنم وزنمو کاهش بدم

قدم ۱۶۰  و وزنم حدود ۶۵ هست ...

البته به دوره به خاطر خوردن متفورمین به هفتاد رسیدم ....

ممنون میشم فوری جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام   با توجه به شرح حال شما باید زودتر برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.