سقط مکرر چه دلیلی داره؟

خانم دکتر بنده ۴تا سقط به دلیل افت بتا دارم بعداز۳سقطم عمل هسترو انجام دادم بعد ۶ماه بعردار شدم ودوباره باردار شدم و افت بتا داشتم دوباره مراجعه کردم توسط یه دکتر دیگه تو بیمارستان شریعتی هیسترو شدم چرا برای ۳ماه بعدتکرار هیسترو خواستن

بنده کولیت دارم یعنی ایمنی بدنم مشکل داره ومن نمیدونم سقطم دلیل سقطم سپتوم هست یا ایمنی

بسیار سردرگمم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یکی از علل سقط مکرر سپتوم رحم است که با عکس رنگی رحم تشخیص داده می شود و با هیستروسکوپی درمان میشود . بهتر است یک عکس رنگی بگیرید تا معلوم شود که سپتوم دارید یا خیر .

شایعترین علت سقط مکرر علل ایمونولوزیک است . جهت بررسی های لازم و درمان مناسب مراجعه کنید .