تشکیل نشدن قلب در شش هفته

سلام خسته نباشید من اخرین پریودم ۱۷اسفند بوده و سیکلام۳۷روزه و امروز ک باحساب بهداشت ۹هفته بود رفتم سونو شکمی ک گفت جنین نیس و فقط ساک هست‌،سونو واژینال برام انجام داد که گفت جنین و فتال پل و کیسه زرده هست و پنج هفته شش روز هست ولی قلب هنوز تشکیل نشده و دوهفته دیگه بیا دوباره انجام بده.

بنظرتون کی برم سونو؟ایا طبیعیه ک قلب تشکیل نشده تا الان؟من دارم از نگرانی میمیرم خواهش میکنم راهنماییم کنین(دوسال پیش یه سقط داشتم ک اون اصلا جنین هم نبود)

الان این جنین با سونوواژینال هس امکان داره قلبش تشکیل نشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
اگر در سه ماهه اول بارداری؛
🚩ساک حاملگی بزرگتر از 16-18 میلی‌متر باشد، اما قطب جنینی دیده نشود
🚩اندازه قطب جنینی 5 میلی‌متر باشد ولی هیچگونه ضربان قلب (با استفاده از گوشی اولتراسوند سونوگرافیست) شنیده نشود.
تشخیص پزشک سقط جنین یا حاملگی پوچ خواهد بود.
با سونوگرافی ترانس واژینال می توان ساک حاملگی را در هفته های ۵-۴ حاملگی، کیسه ی زرده در داخل ساک حاملگی  در اواسط هفته ی پنجم و رویان پس از ۶ هفته به صورت ساختاری خطی درست در مجاورت کیسه ی زرده دیده می شود.
دو هفته آینده باید صبر کنید، الان برای مشخص شدن قلب زود است.