زگيل تناسلی قابل درمانه؟

سلام من چندماهی يه زايده گوشتی شل اويزون نرديک لبه کوچيک واژن هست پاپ اسمير دادم سالم بود اما شک داشتم اينم بگم اندازش تغييری نداشت دکتر معاينه کرد گفت اين زگيل و برا اطمينان تست hpvازم گرفت ک داخل ببين درگيرشده يانه من شوهرم رابطه سالمی داشتيم  ومطمعنم از شوهرم مطمعنم صدرصد ک چقد مرد پاکيه حتی بيشتر ازخودم نميدونم ازکجا گرفتم ممکن اين زگيل نباشه شله اويزون ونرمه فقط حدس ميزنم سقط غير قانونی داشتم از اونجا گرفته باشم نظر شما چيه دکتر يه محلولی داد گفت نرفت بيا بسوزونم جواب ازمايششم چند هفته ديگه مياد يعنی الان شوهرم درگيره اصلا زايده ای ندارد ومن بايد چيکار کنم اين ويروس ميگن از بدن نميره من شوهرم چيکار کنيم نميخام اونم زايده بزنه دارویی چيزی نيست لطفا با دقت ب سوالام جواب بديد ممنون ميشم ببخشيد طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود اگر تست hpv منفی است خیالتان راحت باشد با توجه به توصیف شما و شرح آزمایش منفی احتمال گوشت اضافه یا همان خال گوشتی بیشتر مطرح است