سلام. من ۱۱ اسفند پریود شدم.بعد ۱۴ فروردین پریود شدم.الان که اردیبهشته و من تا حالا که بیستم هست پریود نشدم.ولی از ۶ اردیبهشت درد زیر شکم دارم که بعضی وقتا خیلی شدید بود. سینه هام هم درد می کنند.بعضی وقتا هم حالت تهوع دارم. روش جلوگیری ما هم طبیعی هست.حالا نمیدونم دلیلش چیه؟؟

بیبی چک هم زدم منفی شد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

آزمایش بارداری انجام بدید اگر منفی بود صبر کنید تا پریود بشید اگر تاخیر در سیکل بعدی هم انفاق افتاد لازمه از لحاظ هورمونی بررسی بشید