پولیپ رحم قابل درمانه؟

سلام خانم دکتر. مرداد ماه سال گذشته هیستروسکوپی شدم و دوتا پولیپ خارح شد جواب پاتولوژی خوب بود. بعدش پریودام سبک و بدون درد شد کاملا محسوس. ولی کلا تاخیریه پریودام از همون اولین پریودای نوجوونی.بعد هیستروسکوپی سه دوره دوفاستون خوردم که منظم بشه ولی بعد اتمام سه دوره دوباره ۴۰ روز ۴۵روز پریود شدم ولی ایندفه ۲۰روزه پریود شدم.نگران اینم که این زود شدن ینی برگشت پولیپ اونم به این سرعت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تشخیص قطعی پولیپ با سونوگرافی وازینال و هیستروسکوپی است . اگر در سیکل های بعدی هم خونریزی شدید بود مراجعه کنید .