باسلام و خسته نباشید.من مادر هستم و قصد بارداری نداشتیم جلوگیری طبیعی هفت روزه عقب افتاده پریودم بی بی چک زدم مثبت نشون داد.مثانه ام ده روز هست احساس میکنم ورم داره و خیلی کم درد بیشتر احساس سنگینی و پری دارم.امکانش هست کیست یا عفونت و سنگ یا شن مثانه باشه، و به همین دلیل بی بی چک مثبت نشون داده، و پریود عقب افتاده؟

 یا بارداری هست، ربطی به ورم مثانه ندارد؟

دربارداری قبل سابقه فشار خون بالا داشتم امکانش هست دربارداری دوم هم فشارخون بگیرم؟

و همسر من دو برادر تالاسمی ماژور داره

من خودم مینور هستم پسرم هم مینور هست یه مدت قبل همسرم ازمایش خون داده بود خونش روی ۱۸ بودو گفتن غلظت خونش بالاست ایا اگر باردار باشم مشکلی برای جنین بوجود نمیاد؟

خیلی ممنون میشم اگر پاسخ سوالاتم رو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل مادر خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بهتر است مجدد تست بارداری انجام بدهید یا آزمایش بتا انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود  موفق باشید.