مشکلات در پریود

سلام خسته نباشید

من چند وقته درد وحشتناکی رو روز اول حس میکنم ضمن اینکه خونی که میبینم کاملا سیاه و ترسناکه.ولی تو طول دوره خونی که میبینم (گاها پراز لخته)حتی اندازه ی یک روز دوره های کمی قبل تر نیست

من چند بار کیست دفع کردم و حالا تو روزای غیر دوره هم دردش میاد سراغم انگار دارم کیست دفع میکنم.ممنونم راهنماییم کنین چون تو این اوضاع میترسم برم دکتر

من مجردم و۲۲ ساله

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بهتره سونوگرافی و چکاپ هورمونی انجام بشه تا وضعیت شما مورد بررسی قرار بگیره