بتای بالا در هفته ششم

باسلام خدمت کارشناس محترم

آذرماه باردار شدم.در هفته ۱۲ سقط داشتم به دلیل بارداری پوچ که دو ساک حاملگی خالی بود که رشدش در پنج هفته متوقف شده بود.

۲۷ بهمن طبیعی سقط کردم. ضخامت اندومتر داشتم که مترژن خوردم. ۲۸ اسفند عادت شدم

و الان باردارم. شش هفته و سه روز رفتم سونو شکمی ساک مشاهده نشد اما دکتر گفت دیواره رحم ضخیم شده که نشونه آغاز بارداری سالمه

کیست کوچکی هم دید که میگه ممکنه کورپوس لوتشئون باشه.

یک روز بعد آزمایش تیتر بتا دادم ۱۱۰۰۰۰ بود

دکتر میگه یا دوقولیه یا مول و باید تا دوهفته صبر کنم دوباره سونو بدم.

آیا باتوجه به اینکه بارداری پوچ قبلی هم دو کیسه بود ممکنه بارداریم سالم  و دوقلو باشه ؟

عذر میخوام توضیحات طولانی شد

سپاس از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید باید مجدد تحت نظر پزشک سونوگرافی انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید