سر درد قبل از پریود

من ۳۵ ساله هستم و ۷ ماه هست که اقدام به بارداری کردم . در این مدت به شدت دچار افسردگی شدم . دل درد دارم . و در وسط دوره پریودی و همچنین در آخر دوره سردرد می گیرم طوری که گاهی تا دو روز طول میکشه .پریودم ۳۱ روزه و تقریبا منظم هست . ولی میزان خونریزیم بسیار کم هست طوری که در تمام طول دوره ۳ عدد نوار بهداشتی هم مصرف نمیشه .  از ویتاگنوس هم به مدت ۳ ماه استفاده کردم و تاثیر چشمگیری نداشت . لطفا من رو راهنمایی کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
راهنمایی برای بارداری میخواین؟
باید اول تخمک گذاریتون چک بشه و براساس زمان تخمک گذاری رابطه جنسی داشته باشید تا شانس بارداری افزایش یابد