سلام من رفتم سونوگرافی تشخیص هیپرپلازی غیر قرینه در بخش هایی از رحم رو تشخیص دادن دکتر برام شصت تا جستیران ۴۰ نوشت برام اونارو خوردم و هفته پیش باز سونوگرافی رفتم که گفتن الان دوتا پولیپ ۵،۷ وو ۴،۶ دارم گفت که این جستیران ها رو بعضیا اصن اثر نداره و شما جزع اون دسته بودین و بدتر شدین،این حرفشون درسته؟اگه جستیران تاثیر نداره دیگه چه قرص هایی هست؟

و سوال اصلیم اینکه یکی این پولیپ هارو نوشته داخل حفره رحم

چون داحل حفره رحم هست احتمال اینکه من باردار بشم و لانه گزینی انجام بشه اصلا نیست؟چون داخل حفره است

چون تخمک داشتم و اما باردار نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لازم است گزارش سونودیده شود.
اگرپولیپ متعددداریدوقصدبارداری داریدحتمابایداول هیستروسکوپی وپولیپکتومی انجام شود