علت پریود نشدن با وجود خوردن دوفاستون

سلام من پریودیم عقب افتاده وتاریخ آخرین پریودیمم ۱۶ فروردین بوده ودوفاستون مصرف میکردم ولی هنوز پریود نشدم آزمایش بتا دادم ولی منفی بود ولی احساس درد ناکی در سینه هام دارم ودرد هایی شبیه به پریودی ولی پرود هم نمیشوم .مشکلم چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بی‌نظمی در قاعدگی شما اول باید علت یابی بشه و‌چکاپ کامل هورمونی لازمه چون ممکنه نیاز به مصرف داروی دیگری هم باشه
باتوجه به نتیجه منفی آزمایش با مراجعه به دکترتون طبق صلاحدید با تزریق آمپول پروژسترون پریود اتفاق میافته