کیست تخمدان و مصرف ال دی

سلام خدا قوت من یک هفته پیش سونو واژینال انجام دادم که یک کیست 39میلی در تخمدان راستم است ودر تخمدان چپ هم فولیکول ریز داشتم طرف راستم درد دارم بعضی وقتا و توی سونو نوشته کیست از نوع ساده است برای درمان چند ماه باید قرص ال دی بخورم ؟اخه قصد بچه دار شدن دوباره دارم وشش ماهه اقدام کردم که قبل از اقدام قرص ال دی میخوردم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز با توجه به اینکه در حال اقدام هستید بهتره تحت نظر پزشک زنان باشید
در تخمدان چپ فولیکول‌های ریز باید مورد بررسی قرار بگیره و از نظر تنبلی تخمدان چکاپ هورمونی انجام بدید