سلام و خسته نباشید،من از بارداری اولم یه دختر ۸ساله دارم که خدا رو شکر کاملا سالم هستش بعد ۸سال که خواستم یه بچه دیگه بیارم تو هفته ۱۲گفتن ان تی جنین۷/۴هستش و کیستیک هیگروما داره و بچه رو سقط کردیم من قبلا ازمایش ژنتیک هم دادم و هیچ مشکلی نداشتیم الان میخواستم بدونم چقدر احتمال تکرار تو بارداری بعدی وجود داره وچقدر باید برای بارداری بعدی اقدام کنم ؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال تکراریاعدم تکرارقابل پیش بینی نیست.۳ماه جلوترحتمافولیک اسیدبخورید