سلام خانوم دکتر من هفته ۴۰هستم ب حساب سنو ان تی و ب حساب پریدی ۳۹هفته و ۳روز اما هیچ دردی هم ندارم راهمم از دکترم دوره نمیدونم هر روز برم برا ضربان قلب بچم چیکار کنم بستریم کنن یا دردم بگیره در ضمن سنو اول هم ۲۳تاریخو زده اما ان تی ۱۷همین ماه نمیدونم کدوم درسته .ی راه حل بدین لطفا برا شروع دردم پیاده روی دارم ورزش اب گرمم دارم اما درد نمیاد سراغم الانم فشارم رفته رو ۱۲درصورتی ک قبلا ۱۰یا۹بود ی بار شیش روز پیش ببمارستان رفتم گفتن فشارت بالا نیس

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر تا پایان هفته 40 درد شروع نشود باید هفته ای دو بار nst وسونوگرافی حجم مایع انجام شود .برای شروع درد باید روزی یک ساعت پیاده روی کنید .به بیمارستان جهت معاینه و انجام تست های فوق مراجعه کنید و اگر تا 41 هفته درد ها شروع نشود باید بستری شوید .