ترشحات ماه هشتم بارداری

با عرض سلام و خسته نباشید

من الان ۳۴ هفته تمام هستم ترشحات لوسیونی سفید خیییلی زیاد دارم احساس خارش و سوزش ندارم..ولی با هربار دستشویی ی عالمه ترشح ازم خارج میشه هفته ۳۱ سنو دادم ک کیسه ابم حجمش زیاد بود ۲۲ بود ..واینکه مشکوک ب مسمومیت بارداری هستم ک هنوز جواب ازمایشم نیومده ولی فقط وزنم بالا میره و ورم پا دارم ولی فشارم ۱۲ روی ۷ ...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عریزم شما باید تا پایان بارداری زیر نظر پزشکتون باشید و هرگونه تغییری رو سریعا به ایشون اطلاع بدید
علت تشخیصی ترشحات شما با معاینه مشخص میشه