اقدام به بارداری و تنبلی تخمدان

سلام من ۲۱ سالمه و تنبلی تخمدان دارم به مدت ۲ ساله و الان ۶ ماهه اقدامم و نتیجه نگرفتم دکتر دوباره رفتم برام دوفاستون و متفورمین و ویتامین ای تجویز کرد گفت تا شش ماه بخور به نظرتون دوفاستون رو مصرف کنم یا به دکتر بگم برام کمک بارداری بنویسه؟ پریودی هام خیلی نامنظم شده و میخوام زودتر باردار بشم!! من میتونم طبیعی با این قرصای معمولی باردار بشم یا وقت خودمو تلف نکنم ؟ چه چیزایی تو اقدام میتونه به من که پلی کیستیک هستم کمک کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

آزمایش اسپرم همسرتون هم لازمه
مصرف دوفاستون به تنظیم قاعدگی کمک میکنه که در برطرف کردن اختلال در تخمک گذاری هم میتونه مؤثر باشه
باید زیر نظر پزشک زنان باشید و سونوکرافی در میانه سیکل انجام بشه تا پزشک متوجه بشه آیا شما تخمک کذاری دارید یا خیر که در صورت اختلال در تخمک کذاری خود پزشک برای شما داروهای کمک باروری تحویز خواهد کرد