سلام

من ۳۱سالمه و ۲۳ هفته و یک روز باردارم ، بارداری چهارمم هست

بارداری اولم کاملا نرمال بود با زایمان طبیعی

بارداری دومم نرمال بود تا غربالگری دوم که ریسک سندروم دان داشتم و آمینو سنتز شدم ، شکرخدا مشکلی نبود ولی به خاطر آمینو دچار لکه بینی و سوراخی کیسه آب شدم که باعث شد دخترم تو ۳۶ هفته و سه روز طبیعی بدنیا بیاد که عفونت ریه هم داشت

بارداری سومم تو ۱۱هفته به خاطر ایست قلبی جنین منجر به سقط شد و تا دوماه خونریزی داشتم

چهار ماه بعد از تموم شدن خونریزیهامم دوباره باردار شدم ، تا الان مشکلی نبوده و همه چیز خوب بوده اما از هفته ۲۲ تا الان که وارد ۲۴ هفته شدم دائم دچار انقباضات دردناک میشم

طوری که نه میتونم بشینم نه بخوابم ، گاهی دردهام حتی کاملا شبیه به درد زایمان میشه

شکمم سفت میشه ، انقباض و درد شدید دارم گاهی حتی از درد حالت تهوع میگیرم و نفس کشیدن برام سخت میشه

میخواستم بدونم اینا علتش چیه؟خطرناکه؟ چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود میتواند منجر به زایمان زودرس شود لطفا با ماما یا پزشکتان مشورت کنید برایتان دارو جهت کاهش انقباضات تجویز میشود