سلام خسته نباشید دخترم باوزن ۳۷۰۰ بدنیا امده واسه واکسن ۶ ماهگی که بردم وزنش۶۵۰۰بود میشه بگید چه غذایی بدم و کمکی شیرخشک چه مقدار بدم تا وزنش خوب بشه اینم بگم که بخاطر ریفلاکس تمایلی به شیرخوردن نداشتن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیردهی مناسب داشته باشید. باتوجه به ریفلاکس شیردهی در حجم کمتر و وعده های بیشتر باشد. غذای کمکی با فرنی یا حریره بادام شروع کنید از روزی یک قاشق شروع سپس به مرور به تعداد قاشق و تعداد وعده ها بیفزایید و هفته بعد آن یکی را شروع کنید و به مرور غداهای دیگر مناسب با سن اضافه شود. کنترل وزن ماهانه داشته باشید اگر کاهش و یا توقف وزن گیری دارد توسط پزشک معاینه شود.