از پوشک گرفتن کودک سه ساله

سلام دخترم ۳ سالش تموم شده تازه خیلی وقته از پوشک گرفتمش ولی برای پی پی حتما باید پوشک شه اگه پوشک نشه تا ۴ روزم پی پی نمیکنه و گریه میکنه میگه نمیتونم پوشکش کن،چیکار کنم به نظرتون ادامه بدم پوشک کردنو یا نه ؟میترسم پوشکش نکنم برای پی پی بهش استرس وارد شه چون خیلی اذیت میشه تو رو خدا بگین چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز

برای استقلال کودک در دستشویی بزرگ عجله نکنید .کودک تا ۴ سالگی هم برای این موضوع وقت دارد.واکنش شما بسیار زیاد در این آموزش تاثیر دارد . قصه گویی و شعر خوانی برای این آموزش می‌تواند مفید باشد.در بازار کتاب های شهر و قصه برای این آموزش وجود دارد.در حال حاضر از اصرار برای استقلال در مدفوع دست بردارید و به کودک زمان بدهید.شعر خوانی و قصه گویی را شروع کنید و بعد از مدتی اگر آمادگی را در کودک دیدید شروع کنید.ابتدا میتوانید اجازه دهید کودک با پوشک روی صندلی لگن دار بنشیند .میزان نشستنش از ۳ تا ۵ دقیقه بیشتر نشود.غذاهایی که عمل دفع را برایش آسان‌تر می‌کند به کودک بدهید.و زمانی که برای اولین بار این کار را انجام داد او را حتما تشویق کنید .توجه داشته باشید که هدف اصلی استقلال کودک هست و رسیدن به یک دستاورد نه عجله برای این آموزش .

موفق باشید