خودارضایی چه عوارضی داره؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 231 بازدید 1 تبادل تجربه

خودارضایی برای خانم مجرد بالای ۱۸ سال سن و هفته ای یکبار بدون وارد کردن شی در واژن و فقط تحریک خارجی یعنی کلیتوریس چه مشکلاتی میتونه داشته باشه؟ ایا نیاز به ترک هست یا خیر ؟ برای زندگی زناشویی اینده مشکل ساز هست؟ ایا برای رحم خطری داره؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

این کار عوارض جسمی و روحی زیادی دارد باید آن را ترک کنید تا در آینده دچار مشکل نشوید موفق باشید

تجربه شما

سلام

خودارضایی از نظرشرع حرام وازگناهان کبیره است وچیزی را که خداوندنهی کرده پس حتما مضرراتی دارد.

ازنظرپزشکی هم این عمل مردوداست ویکی ازمشکلاتی که می تونه ایجادکنه لذت نبردن از رابطه جنسی بعدازازدواج است چون شخص به خودارضایی شرطی شده وعادت کرده است واین بسیاربرای شخص عذاب اورورنج اورخواهدبودپس بهتر است این عمل را هرچه زودترترک کنیدوتوبه نماییدوان ساخته غلط را تخریب نماییدتا ان شاالله بعد از ازدواج با بحران زناشویی روبرونشوی.