افسردگی و داروی اعصاب بعد از زایمان

سلام من قبل بارداری داروی اعصاب فلوکسامین برای وسواس و افسردگیم مصرف کردم به مدت هفت ماه تا اینکه باردارشدم و خودم قطعش کردم چون دسترسی به پزشکم نداشتم البته یک ماهی میشد که دوزشو نصف کرده بودم الان ماه آخر بارداری هستم و وسواس و افسردگیم خیلی بدتر شده رفتم دکتر اعصاب و چون شنید قبلا اینو میخوردم همین فلوکسامینو نوشت واسم اما میگفت باید نوارمغز بگیرم تا بفهمم چه دارویی بهت بدم که من مخالف نوار شدم و این دارو رو به گفته خودش همینجوری نوشت برای بعد زایمان و شیردهیم اما من میدونم که این دارو تو شیردهی نباید مصرف بشه الان تکلیف من چیه که با این افسردگی موندم چیکارکنم اشتهام بند میاد شبا خوابم نمیبره یا ازخواب با دلهره میپرم تپش قلب میگیرم لرزش بدن شونه ها دستام بیحس میشن درد میگیرن گاهی از فشار اعصاب شبا همش باید و توخونه حیاط راه برم تا صبح بشه گاهی به مرگ فکر میکنم به اینکه بعد زایمانو نبینم هیچ وقت یا کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدم فکرای منفی آزاردهنده ولم نمیکنن آرامش ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچ امیدی به آینده و زندگی ندارم خسته شدم احساس میکنم برای این مشکلات روحی خیلی ضعیفم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.
شما علایم برجسته افسردگی دارید و درمانتان مهمتر از شیر دهیتان است.
ضمنن داروهای ضد افسردگی مناسب در شیردهی نیز وجود دارد.
از پزشکتان مشورت بخواهید.