مشکل همسرم و کمک کردن به او

سلام شوهرم به دلیلی که نمیدونم چیه مرتب دنبال شماره خانم ها هست و تمام تلاشش رو میکنه که با اونا تماس تلفنی داشته باشه یه جوری به این کار معتاد شده

الان میگه میخوام درمان بشم ولی من نمیدونم به روانشناس مراجعه کنه یا روانپزشک یا ....

ممنون میشم اگر زود راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
كمي مبهم توضيح داديد اينكه دنبال شماره خانوم ها هستند يعني دقيقا چه كساني ء(فاميل ،همكار ،دوست ،فضاي مجازي ،افراد در خيابان ) ؟
قطعا اين كار يه دليلي داره و براي ريشه يابي علت لازمه اول به روانشناس فردي مراجعه كنند در صورت تشخيص روانشناس ايشون همسرتون را به روان پزشك ارجاع ميدهند .