بزرگ شدن شکم چه علتی داره؟

من ۹۵ روز پیش رابطه داشتم از اون موقع دوبار پریود شدم سر نظم خودش با خونریزی نسبتا بالا و طبیعی ولی این ماه پریودم نشدم و ۱۷ روز عقب افتاده پریودم درحالیکه سه روز سینه هام یکم سفت تر شده و درد میکنه کمی(تو دو دوره قبلی پریودم هم اینطوری شد) و یک خط تیره زیر نافم هست. و راستش من این یک ماه اخیر ورزش میکردم با اینکه وزنم تغییر نکرده ولی شکمم کمی بزرگ تر شده . ایا ممکنه باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خير بر مبنا نزديكي در سه ماه قبل و دو بار پريود بعد از آن ، احتمال بارداري نيست . به دنبال دلايل ديگر بايد بود.