قرص ال دی باعث پیشگیری میشه؟

سلام من در سومین ماه استفاده از قرص ال دی هستم.دیروز چهارمین روز پریودم بود که هفت روز استراحتم تموم شد و شروع به خوردن قرص کردم امروز دومین قرص رو خوردم و امشب باهمسرم رابطه داشتم و منی همسرم داخل بدنم شد.میخواستم بدونم احتمال بارداری هستش؟

و اینکه از ماه دوم خوردن ال دی دیگه فرق نمیکنه چند تا قرص خورده باشم با خوردن اولین قرص دیگه میتونم مطمئن باشم که حامله نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اگر مرتب و٢١ روز قرصها مصرف شود تا درصد بسيار بالايي پيشگيري از بارداري ميشود،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد