سلام وقتتون بخیر

توی جواب سونوی من زده توده ی اکوژن در داخل کانال سرویکس اولین دکتری که رفتم میگه باید کورتاژ بشی من یک هفته پیش سقط داشتم و الان دل درد و کمر درد همرا با خون ریزی و دفع لخته دارم باید چی کار کنم نوشته اندازش ۱۴ میل به طول ۲۲ میل شبیه به رزیدو ویاکلات مشاهده میشه همچنین نوشته اکوی میموتر هموژن میباشد ترو خدا زود تر راهنماییم کنین من ۷ روز از سقطم گذشته و خیلی خون ریزی و درد دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سونوگرافی شما وجود بقایا را نشان می دهد اگر در چند روز اینده خونریزی ادامه داشت جهت کورتاز مراجعه کنید .
نید .