ریزش مو و بررس آزمایش

سلام من بخاطر ریزش مو و موی زائد آزمایش خون دادم ولی همه آزمایشهام تو رنج نرمال هستن، اما با توجه به اینکه ریزش موی ارثی در خانواده نداریم میخواستم بدونم آیا ممکنه هورمون هایی که لب مرزی هستن مشکل ایجاد کرده باشن؟ آزمایشهارو براتون مینویسم

تی اس اچ ۳.۴۵ رنج آزمایشگاه ۰.۱۷ تا ۴.۸۰

فریتین ۱۳.۴ نانوگرم بر مول.رنج آزمایشگاه ۶ تا ۱۱۱

Dhea_s ۱۱.۴ میکرومول برلیتر، رنج آزمایشگاه ۲.۱ تا ۱۲.۸

تستوسترون ۱.۰۶ نانوگرم بر مول، رنج آزمایشگاه ۰.۲۶ تا ۱.۳

من تو سایت ها گشتم مقدار نرمال تستوسترون رو حداکثر تا ۰.۷ نوشته بودن برای خانمها. من گیج شدم خیلی نگرانم آخه ریزش موی ارثی هم نداریم، الان یعنی من هیچ مشکلی ندارم؟؟ پس چرا تو سایتها مقدار نرمال تستوسترون رو حداکثر ۰.۷ نوشتن، واحدها هم یکیه نانوگرم بر میلی لیتر. همچنین فریتین هم تو سایتها گشتم نوشته بود حداقل باید ۲۰ باشه. توروخدا نگید به دکترم نشون بدم آخه فعلا نمیتونم به دکتر مراجعه کنم

ممنونم از جوابتون

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام اولا باید دونیم ازمایش را کی دادین
بهترین جواب قال قضاوت انجام روز سوم و چهارم پریود است .
جهت تفسیر ازمایش به پزشک مراجعه کنید نه گوگل